top of page

Portretfotografie - Van (eerste) thuisstudio tot op locatie

9789463561938
€36.95
Op voorraad
1
Productgegevens

Portretfotografie - Van (eerste) thuisstudio tot op locatie

Focus op Fotografie

Ferry Knijn


Portretfotografie is geweldig om te doen. Het is misschien ook wel een van de meest populaire vormen van fotografie. En bijna iedereen begint op dezelfde manier: in de thuisstudio of op locatie, met minimale middelen. In dit boek vind je alle informatie die je nodig hebt om met minimale middelen, maar maximale kennis het meeste uit je thuis- of eerste studio te halen. Maar ook als je op locatie fotografeert is dit boek een bron van waardevolle en praktische informatie.

Aan de orde komen het juiste gebruik van camera en lichtapparatuur, de technische elementen, lichtrecepten, poseren en nabewerking. Het boek is gelardeerd met veel voorbeelden en afbeeldingen van lichtopstellingen. Dit alles geserveerd op een no-nonsense en begrijpelijke manier, op een luchtig bedje van humor met een vleugje sarcasme, want er wordt al moeilijk genoeg gedaan in de (fotografie)wereld.


Auteur Ferry Knijn is een visual content creator, oftewel portret- en reportagefotograaf, documentairemaker en YouTuber. In 2011 is hij begonnen met het fotograferen van artiesten en het maken van korte videodocumentaires. Nu werkt hij voor artiesten, bedrijven, bladen, omroepen en ngo’s. Veel bekende en onbekende personen hebben voor zijn lens gestaan.


Naast zijn reguliere werkt geeft hij ook regelmatig workshops en online trainingen. Dit doet hij op zijn eigen luchtige en directe manier, want fotografie is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe het moet! Ook is hij ambassadeur/promoter voor Fujifilm, Profoto, Capture One, Nissin en Leofoto.


Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.


Productinformatie

  • Datum: 18-12-2020
  • Auteur: Ferry Knijn
  • Uitvoering: Paperback / softback
  • Pagina's: 224
  • Formaat: 241 x 191 x 13
  • Gewicht: 611 gram
  • Druk: 1e
  • Uitgever: Van Duuren Media

Geen verzendkosten bij bezorging in Nederland.


Levertijd - LET OP - dit boek heeft een levertijd van 3-5 werkdagen.


Retourneren, u mag het boek, mits ongelezen en onbeschadigd, binnen 14 dagen retourneren na afleverdatum. De kosten voor de retourzending zijn voor de koper.

Bewaar dit product voor later
bottom of page