top of page

BOEKSZ 

FOTOBLOGS

VERHALEN

Over BOEKSZ & FOTOGRAFIE 

 

Bij Boeksz vind je mooie boeken over fotografie, inspirerende fotoblogs, korte verhalen en fototips. 

 

Heb je zelf een boek over fotografie in eigen beheer uitgebracht. Wij nemen je boek graag op in ons assortiment. Wij kunnen je een constructie aanbieden gebaseerd op de nieuwe platformeconomie. Interesse? Neem even contact met ons op. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team Boeksz: Janneke van der Pol, Jan Koetze, Marleen van Eijk, Pauline Rote, Wim Vooijs, Nelleke Wallenburg, Jos Pannekoek en Peter Haitsma. Wij hebben elk een eigen blogpagina bij Boeksz en schrijven over fotografie, fotoreizen, verbeelding, natuur, fototips en het leven zelf! Onderaan deze pagina vind je een overzicht met meer info over ons en wie waarover blogt.

Wij plaatsen ook graag gastblogs. Heb je een leuk idee voor een gastblog, neem contact met ons op. 

 

Op Instagram nodigen wij fotografen uit om het rijtje van Boeksz samen te stellen. Zij mogen uit hun eigen collectie, naar eigen inzicht en een zelf bedacht thema een rijtje samenstellen van drie mooie foto's. 

Voorzien van hun persoonlijke motivatie, waardoor de emotie achter de foto zichtbaar wordt.  

Doen is het motto van Boeksz. Gewoon Doen! Het hoeft niet perfect, het hoeft niet voor de kijkcijfers, wij fotograferen en bloggen voor ons en hopelijk ook voor jouw plezier.

Boeksz & Fotografie is in 2018 opgericht door Peter Haitsma.  Wil je meer weten over Peter en waarom hij met Boeksz is begonnen, klik dan op onderstaande link. 

Geniet van alle fotoblogs.

Veel kijk- en leesplezier. 

Boeksz & Fotografie

Groet Peter

Contact opnemen

 

Je kunt Boeksz bereiken via

e-mail of Whatsapp

 

Email: peter@photographyandbooks.com 

WhatsApp: 06-83551612

 

 

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page