Over Boeksz & Fotografie

 

De plek voor fotografie- en natuurliefhebbers. 

 

Bij BOEKSZ vind je mooie boeken over fotografie en de Nederlandse natuur.  Boeksz is gespecialiseerd in fotografieboeken.

 

Heb je zelf een boek over fotografie in eigen beheer uitgebracht. Wij nemen je boek graag op in ons assortiment. Wij kunnen je een constructie aanbieden gebaseerd op de nieuwe platformeconomie. Interesse? Neem even contact met ons op.  (Zie onderaan deze pagina). 

 

Bij FOTOGRAFIE vind je blogs over fotografie, fotoreizen, verbeelding, natuur, foto tips, fotodichten en het leven zelf!

Er is een vast team van bloggers: Janneke van der Pol, Jan Koetze, Marleen van Eijk, Pauline Rote, Wim Vooijs, Nelleke Wallenburg, Jos Pannekoek en Peter Haitsma. Zij hebben elk een eigen vaste blogpagina bij Boeksz & Fotografie. 

 

Wij plaatsen ook graag gastblogs. Heb je een leuk idee voor een gastblog, neem contact met ons op. 

 

Op Instagram nodigen wij fotografen uit om het rijtje van Boeksz samen te stellen. Zij mogen uit hun eigen collectie, naar eigen inzicht en een zelf bedacht thema een rijtje samenstellen van drie mooie foto's. 

Voorzien van hun persoonlijke motivatie, waardoor de emotie achter de foto zichtbaar wordt.  

Doen is het motto van Boeksz. Gewoon Doen! Het hoeft niet perfect, het hoeft niet voor de kijkcijfers, wij fotograferen en bloggen voor ons en hopelijk ook voor jouw plezier.

Boeksz & Fotografie is in 2018 opgericht door Peter Haitsma.  Wil je meer weten over Peter en waarom hij met Boeksz is begonnen, klik dan op onderstaande link. 

Geniet van alle blogs.

Veel kijk- en leesplezier. 

 

Groet Peter

Contact opnemen

 

Je kunt Boeksz bereiken via e-mail of Whatsapp

 

Email: peter@photographyandbooks.com 

WhatsApp: 06-83551612

 

 

Bedankt! Bericht verzonden.