top of page

I am - Erwin Olaf - Nederlandse versie

9789492677785
€69.95
Vooruitbestellen
1
Productgegevens

LET OP - Dit boek (vernieuwde herdruk) verschijnt op 29 april 2025. Je kunt I am nu alvast bestellen, je ontvangt het boek in mei 2025.


I am

Nederlandse versie

Erwin Olaf


Ultiem overzichtsboek van Erwin Olaf, een van Europa’s belangrijkste fotografen. Naar aanleiding van Erwin Olafs zestigste verjaardag presenteert de fotograaf het eerste uitgebreide overzicht van zijn werk. Het vuistdikke boek met maar liefst 240 foto’s toont zowel zijn vroegste zwart-wit beelden als zijn iconische vrije werk, tot aan de nieuwste – en tot nu toe ongepubliceerde – series die hij maakte in Shanghai en de Verenigde Staten.


Dit chronologische overzicht beschrijft de unieke visie van de kunstenaar en zijn evolutie tijdens de afgelopen vier decennia, van brutale provocateur in het Amsterdamse nachtleven tot koninklijke portrettist en meester van de verstilling. Olaf beheerst de kunst van de fotografie tot in de kleinste finesses en biedt een wrang, indringend commentaar op de context van zijn werk.


Ultiem overzichtsboek van Erwin Olaf, een van Europa's belangrijkste fotografen


Productinformatie

Datum: 29-04-2025

Taal: Nederlands

Uitvoering: Hardback

Pagina's: 368

Formaat: 303 x 237 x 37

Gewicht: 2588 gram

Druk: Vernieuwde herdruk

Auteur: Erwin Olaf

Uitgever: Kannibaal


Geen Verzendkosten, wij bezorgen alle boeken gratis in Nederland.


Levertijd - LET OP - Dit boek (vernieuwde herdruk) verschijnt op 29 april 2025. Je kunt I am nu alvast bestellen, je ontvangt het boek in mei 2025.Bewaar dit product voor later
bottom of page