Gastexposant Kitty van Vlaanderen

Mijn passie voor fotografie is al vroeg begonnen. Mijn eerste baan was verkoopster in een fotozaak. Daar heb ik veel geleerd en heb toen meegedaan aan een fotowedstrijd bij de Kampioen.  Wat is jouw mooiste vakantieplek ?  Ik zond toen mijn foto's in van de Kaap in Portugal en won de wedstrijd! 

Die zomer ben ik samen met mijn 2 dochters afgereisd naar Portugal en werd daar geïnterviewd en gefotografeerd door de kampioen. En kreeg daar ook nog eens een leuk bedragje voor, maar het was bovenal een hele leuke ervaring, en dat allemaal dankzij fotograferen.

Op de bank - Kitty van Vlaanderen
IMG_2399.JPG

In 2003 kreeg ik plotseling veel pijn in mijn benen. Een pijn die door vele doktoren onbegrepen waren. Er volgde jaren van revalidatie.

In 2013 maakte ik mijn eerste reis naar Afrika. Kleine stukjes lopen en veel met openbaar vervoer.

 

Ik genoot zo van het fotograferen in Afrika, dat ik dit bij thuiskomst heb voortgezet. Kocht een goede camera en liep elke dag een stukje langer. Dit was het begin van heling. De natuur deed mij zo goed. Ik kon beter met de pijn omgaan en had weer een doel voor ogen. Fotograferen!

Eenden - Kitty van Vlaanderen
Paarden

Toen mijn kleindochtertje werd geboren was dat ook weer een reden om te fotograferen. Ik heb haar nu 7 jaar gevolgd en geportretteerd.  Wij gaan vaak samen op pad. Wij genieten daar beiden enorm van. 

Roze sneeuw - Kitty van Vlaanderen
Kiekeboe - Kitty van Vlaanderen

Wat ik ook mooi vind om te doen is de polders intrekken. Ik ben vaak te vinden in de Schermer, Spijkerboor en Wormerland, maar ook dicht bij huis aan de Zaan. Ik fotografeer het landschap maar ook alle dieren, klein en groot, die mijn pad kruisen. Ik plaats de foto's die ik maak bij thuiskomst direct op mijn facebookpagina. De interactie met de bezoekers van mijn facebookpagina maken vervolgens mijn dag helemaal compleet. 

Dromen - Kitty van Vlaanderen
In 't Riet - Kitty van Vlaanderen
Zaans weer - Kitty van Vlaanderen
Macro 1 - Kitty van Vlaanderen
Macro 2 - Kitty van Vlaanderen
Fietsen in de polder
Oma
Speelboom - Kitty van Vlaanderen

Oma zijn, ja wat is dat ?

 

Voor mij heel bijzonder. Mee te gaan in de beleving van een kind is alles weer op nieuw ervaren en terug denken aan je eigen jeugd .

Nieuwe herinneringen maken en daar mooie momenten aan toevoegen. Samen over greppels springen en op je rug liggen in prikkelend gras.

 

Op elke vraag een antwoord zien te verzinnen. Je haar laten borstelen en het kind in je armen laten springen terwijl het denkt dat oma echt heel sterk is.

 

Ja je doet soms dingen waar van je denkt dat ik dat nog kan! Maar ze houden je op de been. Weg suffen is er niet bij. Want je moet opletten waar ze gaan en wat ze doen.

 

Je kan je soms flink zorgen maken. Maar het leven met kleinkinderen is toch het mooiste wat er is.

Klein & groot - Kitty van Vlaanderen

Ik ben de laatste tijd ook weer gaan tekenen.  Drie keer raden wie model stond.  

Kleindochter 1 - Kitty van Vlaanderen
Kleindochter 2 - Kitty an Vlaanderen

Dank je wel voor je aandacht. Wil je meer foto's van mij zien, neem dan even een kijkje op mijn facebookpagina . Heb je interesse in een fotoshoot op locatie,  bel mij voor meer info op telefoonnummer 075-6213834

 

Geniet van elke dag, Groetjes  van Kitty van Vlaanderen

© 2018 Peter Haitsma

peter@photographyandbooks.com

Boeksz & Fotografie, de plek voor fotografie- en natuurliefhebbers

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Boeksz